Kosten riool ontstoppen

De kosten voor het riool ontstoppen zijn afhankelijk van de duur van de klus. Riwela Rioleringswerken is het ontstoppingsbedrijf in de regio Den Bosch, Oss, Waalwijk en Tilburg.

Voor het ontstoppen van uw riool, het opsporen en verwijderen van stank uit het riool en rioolinspectie met een camera vragen wij een eerlijke, vaste prijs.

Wij werken volgens het principe “No Cure No Pay”. Wij zijn het goedkoopste rioolontstoppingsbedrijf in de regio Den Bosch.

Riool ontstopping? Bel ons!

Wilt u contact opnemen met Riwela Rioleringswerken uit Den Bosch? Wij helpen u graag! Bel of mail ons met uw vragen. Heeft de opdracht spoed? Bel ons dan. Binnen 1 uur kunnen wij bij u zijn (mits in de regio Den Bosch).
Zuiderpassage 16, 5216 HL Den Bosch, Nederland
06 289 960 57
info@riwela-rioleringswerken.nl

Prijs riool ontstoppen

  1. Om de leidingen te ontstoppen, betaald u een start tarief van 49,50 euro in regio Den Bosch.
  2. Daar buiten rekenen wij een start tarief van €69,50.
  3. Per opvolgend kwartier rekenen wij 15 euro.
  4. Indien we een camera inspectie dienen te doen, dan komt er eenmalig €20 bij.

Tarief voor de snelste oplossing 24/7

U heeft waarschijnlijk zelf geprobeerd de rioolleiding te onstoppen. Wanneer u de snelste oplossing wilt voor u verstopping in het riool, dan is Riwela Rioleringswerken het ontstoppingsbedrijf die u 24/7 komt helpen. Bij ons loodgietersbedrijf kunnen wij u vanzelfsprekend van dienst zijn bij het ontstoppen van uw afvoer. Wij beschikken over zeer veel ervaring en kunnen snel inventariseren hoe deze in uw huis loopt en waar het probleem zit. Hierdoor kunnen wij snel het probleem traceren en vervolgens tot ontstoppen overgaan.

Neem contact op met ons en ons team helpt u zo spoedig mogelijk!

Prijs voor deskundig ontstoppen

Bij een riool probleem, hebben wij de juiste mensen en de juiste spullen om op de plek waar de verstopping zich bevindt, het probleem te verhelpen.

Wij helpen u met de verstopping in of onder uw huis. Maar ook als de verstopping zich niet in of onder uw huis bevindt. We komen helpen bij kleine en grote problemen. We zijn ervaren in het blootleggen van het riool wanneer dit nodig is. Er zijn ook vaste tarieven voor het aanleggen van een nieuw riool

Wanneer het afvoerprobleem een kleiner probleem is, dan u eerst zelf dacht, dan zijn wij de eerste die u graag adviseren wat u het beste kunt doen. Wij adviseren u ook hoe u de rioolverstopping in de toekomst kunt voorkomen.

Heeft u alles geprobeerd, maar hebt u nog steeds te maken met een verstopping en wilt u uw afvoer snel weer laten doorlopen?

Schakel ons dan in en wij lossen het probleem voor u op!

Call Now ButtonBEL NU!