Kosten Riool ontstoppen en riool aanleg

Kosten riool ontstoppen en riool aanleg

Heeft u last van een verstopte afvoer? Riwela Rioleringswerken uit Den Bosch is de rioleringsspecialist in de regio Den Bosch, Oss, Waalwijk en Tilburg. Riwela Rioleringswerken hanteert eerlijke en vaste tarieven. Wij staan er om bekend om onze slogan, “Gegarandeerd de goedkoopste” en “No Cure No Pay”.

Riool ontstoppen

Voor het ontstoppen van uw riool,het opsporen en verwijderen van stank uit het riool en rioolinspectie met een camera vragen wij een eerlijke, vaste prijs.

U betaald een starttarief van €49,50 in regio Den Bosch. Daarbuiten rekenen wij een starttarief van €69,50. Per opvolgend kwartier rekenen wij €15. Indien we een camera inspectie dienen te doen komt er eenmalig €20 bij.

Kosten Riool aanleg 

Er gelden vaste tarieven voor het aanleggen van een nieuw riool en het vervangen van een riool. Het starttarief voor het eerste halfuur is €49,50 in regio Den Bosch. Daarbuiten rekenen wij een starttarief van €69,50. Per opvolgend kwartier rekenen wij €15. Indien we een camera inspectie dienen te doen komt er eenmalig €20 bij.

Neem contact op met ons ontstoppingsbedrijf en ons team helpt u zo spoedig mogelijk!

Call Now ButtonBEL NU!