Afvoer verstopt Den Bosch

Een verstopte afvoer in je badkamer of keuken kan voor veel problemen zorgen. Om dit probleem snel te verhelpen kun je er voor kiezen om Riwela Rioleringswerken uit Den Bosch in te schakelen. Zo is je afvoer zeer snel onstopt, en dat tegen lage kosten.

Verstopte afvoer?

Last van een verstopte afvoer in de regio Den Bosch? Dat is vervelend! Een verstopte afvoer kan verschillende oorzaken hebben, maar vaak heeft het te maken met iets wat in deze afvoer is gaan vastzitten. Voordat de specialisten van Riwela gaan kijken naar de oplossing bekijken we eerst de mogelijke oorzaken. Aan de hand van deze mogelijke oorzaken bepalen wij welke stappen er genomen moeten worden.

Hoe raakt een afvoer verstopt?

Het verstopt raken van een afvoer kan verschillende oorzaken hebben. Zo vinden wij in de badkamer vaak haar- en zeepresten. In de keuken ligt dit vaak aan etensresten of onderdelen van de keuken die in de afvoer zijn gevallen of los zijn geraakt in de afvoer zelf. In de wc-pot ligt de oorzaak vaak bij het wc blokje dat is gevallen, of andere kleine producten die vast zijn geraakt.

Het ontstoppen van de afvoer

Het ontstoppen van de afvoer wordt secuur gedaan door onze specialisten. Nadat wij de waarschijnlijke oorzaak hebben bepaalt kiezen we de werkwijze die er voor moet zorgen dat de betreffende afvoer ontstopt wordt. Dit uiteraard met minimale overlast in huis, op kantoor of voor eventuele buren.
Wij kiezen er vrijwel altijd voor om afvoerleidingen binnenshuis te reinigen.

Heeft u last van een verstopte afvoer? Riwela Rioleringswerken uit Den Bosch is werkzaam in de regio Noord-Brabant (Den Bosch, Oss, Waalwijk, Eindhoven, Tilburg) en hanteert eerlijke tarieven voor het ontstoppen van uw riool. Neem contact op met ons en ons team helpt u zo spoedig mogelijk!

Call Now ButtonBEL NU!